Website optimalisatie.

 

Jouw homepage is niet de enige pagina van je website waar je aan moet werken, het is ook belangrijk om jou subpagina's  ook in de zoekmachine's te positioneren.

Je moet jou subpagina's optimaliseren voor zoekwoorden die relevant zijn, zodat jouw subpagina's worden weergegeven in de resultaten van de zoekmachines wanneer gebruikers op zoek zijn naar iets specifieks.

 

Je website moet meerdere subpagina's bevatten. Deze hoef je niet per se in je menu te gebruiken. Deze kan je je ook onzichtbaar in je website verwerken. Dus als je een link gebruikt deze naar je  onzichtbare pagina link is dit voor Google zeer interessant. Je moet als het ware een eigen Wikipedia in je eigen website creëren. Zoekmachines zoeken altijd naar websites met goed gestructureerde en gedetailleerde inhoud. Hoe interessanter en informatiever de inhoud van je website, hoe beter deze beoordeeld zal worden door zoekmachines. En des te beter je website in de zoekresultaten zal ranken. En dat is precies wat je wil!

 

Zorg dat het zoekgedrag van mensen uitkomen op jou website en dat je de mensen die jou pagina bezoek tot waarde bent. Mensen moeten het content wat je aanbied interessant vinden dan vind Google dat zeker ook!