Website ontwikkeling en onderhoud

 

 

Het beheren en onderhouden van een website kan lastig zijn. Tijdgebrek is een veel voorkomend probleem voor ondernemers voor het niet bijwerken van een website. Wij helpen je graag met het beheren en onderhouden van de website, zodat deze up-to-date blijft. Naast het bijhouden van content, verzorgen we ook de updates.

 

Website beheren en onderhouden.

 

Het updaten van je website is belangrijk om de doelgroep, de juiste content te laten zien. Maar ook voor de zoekmachines, want deze hechten namelijk veel waarde aan een website die up-to-date is. Naast het bijwerken van content, zorgen we ervoor dat je website regelmatig een update krijgt met jouw nieuw verleidelijk aanbod, nieuwe afbeeldingen en nieuwe informatie.

 

Toevoegen en bijwerken.

 

Actuele content is super belangrijk voor je website. Ook Google hecht waarde aan een actuele website! Laat je door ons de content bijwerken? Mail, app of bel ons met de wijzigingen en we passen het direct aan. Lekker makkelijk!


Heb je al een website, maar wil je een extra pagina of bericht laten toevoegen? Geen probleem. Ook bij het toevoegen van Google Analytics, foto’s of andere toevoegingen helpen we graag.

 

Vindbaarheid.

 

Vanaf de start houden we rekening met de vindbaarheid van de website. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) houden we o.a. rekening met de (interne) structuur en de content. Ook kunnen we helpen met de webhosting.

 

Neem Contact met ons op.