Social media marketing.

 

Social media zijn niet meer weg te denken in de marketingmix van zowel B2C- als B2B-bedrijven. Maar het zijn er inmiddels zó veel; elk met weer een andere doelgroep, andere types content en andere toepassingen. Wij bieden u een volledige en persoonlijke service aan.

 

Kennis van kanalen & partnerships.

 

Het gericht bereiken van jouw doelgroep staat centraal bij social media-marketing. De keuze voor de kanalen, de (advertentie)vorm en geschikte content vormt de basis voor elke campagne. Wij zijn een officieel marketingpartner voor Facebook en Instagram én heeft een brede kennis en ervaring met LinkedIn, YouTube, Twitter en Pinterest. Zo verzekeren we onze klant altijd van op maat gemaakte campagnes. 
 

De juiste social strategie.

 

Het missen van een juiste strategie is een veel voorkomend probleem als het gaat om het effect van jouw social marketing. We bepalen daarom altijd eerst een strategie die past bij jouw merk of bedrijf. Elke social campagne is een verhaal dat je vertelt aan de juiste mensen, via de juiste kanalen, op het juiste moment en met de juiste interactie. Wij van Marketing Next Level zorgen dat de boodschap jouw doelgroep bereikt. We zetten effectieve campagnes op en stemmen die volledig af op jouw doelstellingen.

Of het nu gaat om het verhogen van websiteverkeer of een full-funnel-strategie afgestemd op de customer journey,  Wij zullen je helpen. Zodat je kan genieten van een goed verzorgde marketing.

 

Efficiënt & meetbaar.

 

“Ja maar, de concurrent doet het óók!” Een veelgehoorde reden om tóch alle mogelijke kanalen en middelen aan te grijpen. Maar vergeet niet, de inzet van social media is een arbeidsintensieve taak. Bij Marketing Next Level begrijpen we dat jouw social mediacampagne onder de streep ook wat moet opleveren. Daarom houden wij de campagne scherp in de gaten en blijven we optimaliseren. 

 

Neem contact met ons op.